Vážení přátelé modeláři, vážené dámy a vážení pánové.

Dovolujeme si Vás tímto pozvat na 1.ElektroDux Cup, který se koná ve dnech 25.-28.08.2005 v Duchcově v České republice.

Závodit se bude ve všech kategoriích skupiny M, dle pravidel NAVIGA tak, jak je zřejmé z přiložených propozic. Samostatně budou hodnoceni zúčastnění junioři, pro které jsou připraveny věcné ceny.

Rádi bychom pozvali všechny lodní modeláře a to i ty, kteří se doposud žádných závodů v Evropě nezúčastnili.

Těšíme se, že tento závod bude celosvětovým setkáním těch, kteří propadli modelářskému sportu a zároveň bude příležitostí navázat nová přátelství a také možností získat poznatky z oblasti konstrukce lodí i organizace závodů.

1.ElektroDux Cup se koná na rybníce BARBORA v Duchově, kde v minulosti proběhlo nepočítaně závodů místních, republikových i celosvětových, vždy s kladným hodnocením všech zúčastněných. Dá se říci, že Duchcov má již historickou tradici v pořádání závodů lodních modelů.

Ale ne jen modeláři proslavili toto město. Kdysi zde v místním zámku trávil poslední léta svého života Giacomo Casanova, na jehož počest bylo pojmenováno městské muzeum. Duchcov se nachází v blízkosti lázeňského města Teplice, nedaleko leží královské město Osek s dominantou velkého kláštera, daleko není ani do hlavního města Prahy nebo do Karlových Varů či k Máchovu jezeru.

Pokud tedy budete mít chuť a čas zúčastnit se I.EDC neváhejte, vyplňte přihlášku a zašlete včas na e-mail  elektrocup@rcmodell.cz    nebo písemně na adresu:

                                                           KLM Royal DUX

              Máchova Promenáda 2
              419 01 Duchcov
              Česká Republika

Případné dotazy Vám rádi zodpovíme na e-mail adrese: elektrocup@rcmodell.cz

Věříme, že pokud k nám přijedete, budete spokojeni a odnesete si ne jen sportovní, ale i kulturní nezapomenutelné zážitky.

 

Na Vaši účast se těší pořadatelé.

Václav Vrba                                      Vratislav Švorčík                               Jaroslav Rezek

Hlavní pořadatel                                 Sekretář závodu                                Ředitel závodu