Zprávy rádia Jerevan o MS

Zde Vám nabízíme několik neoficiálních zpráv o MS skupiny M ve Waršavě. Mistrovství bude na dvou vodních plochách a to v centru Waršavy v areálu "Pole Mokotovske", jedná se o pěkné prostředí parku, nevýhodou je, že se dá autem zajet pouze cca 250 m od závodiště  a to znamená vozík s sebou. Zde budou probíhat od neděle do čtvrtka kvalifikace pro finále Eco, Mono, Hydro a možná i FSR21 a Eco Team. Voda bude určitě klidná a hloubka je do 1metru, tak že potápěči přijdou o kšeft.

Zde se naší výpravě nabízelo ubytování na nově renovované koleji, pokoje vypadají moc pěkně, ale je problém vysokého parkovného a nejsou snídaně - cenově to není moc výhodné. Naproti tomu je to ubytování v centru, kde se dá i někam jít a pro závodníky, kteří nejedou F1 a F3 a FSRE, vlastně není nutnost cestovat těch 15 km přes ucpanou Waršawu ( dle zkušenosti cesta může trvat i hodinu).

 

 

pole1.jpg (87592 bytes) pole2.jpg (68824 bytes) pole5.jpg (74608 bytes)

Druhou lokalitou je vodní plocha v Raszynu, zde to trochu vypadá jako na konci světa, zde se ale nedá mimo závodění dělat nic. Je zde rybník a několik účelových budov, ve kterých probíhají rekonstrukce. Zde se také nachází malý hotýlek Admiral, kde naše výprava nárokovala ubytování. Toto však zřejmě nedopadne a tak p. Kneys zvolil ubytování hotelového typu - hotel Hrabski, který je asi 2,5 km od závodiště v Razsynu. Tato záležitost je v jednání, původně pořadatelé počítali pro nás s ubytováním v hostelu Riviera ve Waršavě. Na hotely se můžete podívat na adrese www.hotelegrand.pl,  porovnáním s realitou na místě však zjistíte, jak důležitá je reklama.

V hotýlku Admirál by měla probíhat registrace, a taky zde v  Razsynu by měly probíhat závody kategorií F1, F3, FSRE a Eco Team. Zde se také v pojedou všechny finálové jízdy.

ras1.jpg (50230 bytes) ras2.jpg (68845 bytes) ras4.jpg (70159 bytes)

V současnosti se pracuje hlavně na sestavení týmu rozhodčích, protože dva nominovaní vedoucí startovišť p. Harrer a p. Škába se neúčastní, hledá se proto náhradní řešení složení týmu rozhodčích. Dalším bodem, který se ještě optimalizuje je časový plán protože jeho sestavení vzhledem k dvěma vzdáleným lokalitám a nutným přejezdům není jednoduchou záležitostí. Konečné slovo bude asi mít vedoucí sekce p. Schmidt.a presidium Naviga.

 

Z pramene rádia Jerevan

 

O dalších informacích z rádia Jerevan Vás budeme dále informovat