Pravidla sekce M pro rok 2003

 

Od 1.1.2003 platí nová pravidla sekce M, které byly na základě návrhů TK-M Navigy odsouhlaseny presidiem Naviga dne 22.3.2003. Originál pravidel je v němčině, Naviga nebude pravidla vydávat v jiné jazykové versi než je originál.

Pravidla mají věcně pouze kosmetické změny, ale jsou kompletně přepracovány jako jeden celek a zapracovány všechny doplňky z let 1999-2002.

 

Nejdůležitější změny oproti stávajícím pravidlům:

Toto je pouze neúplný, nezávazný výčet změn, které jsou uváděny pouze pro informaci, protože o vydání české verse zatím není aktuální termín. Nová pravidla v němčině je možno objednat přímo na sekretariátu Naviga.

 

M-regeln2003.jpg (99529 bytes)

 

PS: S odvoláním na informaci na stánkách KLMČR, kde se uvádí " ze sekretariátu NAVIGA jsme neobdrželi novou versi pravidel v žádném jednacím jazyce" doplňujeme, že vizepresident Naviga Vr.Švorčík předal na přání sekretáře KLMČR Jirky Lejska tuto versi pravidel ing. I.Škábovi tento měsíc. Pravidla Naviga vydává pouze v jednom jazyce (originál), aby se předešlo nedorozuměním při překladu a následným komplikacím při závodech ( možný dvojí výklad).

 

27.4.2003