Několik postřehů z mezinárodních závodů " Goldex Cup" v Maďarsku 

                                                             2.8.- 3.8. 2003 - Solnok

 

Dne 2.- 3.8.2003 proběhlo  mezinárodní setkání lodních modelářů sekce M  v maďarském Solnoku. Pod záštitou bezpečnostní agentury Goldex byly uspořádány kvalitní závody za účasti HU, SK a CZ.  Senioři i junioři jezdili společně. V každé kategorii byly 4 rozjížďky bez finále pro Golden CUP. Maďaři jeli navíc finále v rámci svého mistrovství.

 

plato.jpg (72050 bytes)                            Mono1 jizda.jpg (66422 bytes)

 

Z ČR se závodu zúčastnili členové náchodského klubu Lukáš a Jiří Linhartovi, Jan, Zdeňka a Zdeněk Sršňovi a člen ledenického klubu Jiří Pelouch ml.  Poháry věnované firmou Goldex získali: Lukáš Linhart za 1. místa v kategoriích Mono I a Mono II i za 3. místo ECO Expert, dále Jan Sršeň za 3. místo  v ECO Standart.

 

Mono2.jpg (103950 bytes)                             eco-s-stupne.jpg (112141 bytes)

 

 

 Slabší výkon předvedli rozhodčí při kontrole podjezdů na vrcholové boji,  jinak vše probíhalo na jedničku. Za zmínku stojí i počítací zařízení průjezdů kol, které pracovalo bez počítače s obsluhou pro každého závodníka samostatně, pouze na bázi vyhodnocovací logiky přímo do tiskárny a bezchybně. Společné foto česko-slovenské výpravy dokladuje úspěšnost obou výprav na těchto zajímavých závodech.

 

 

cs-vyprava.jpg (148759 bytes)                           UFO-poc.jpg (86435 bytes)

 

 

Děkujeme Z. Sršnovi za zaslání této informace a příslušných fotek